4ος Πανέβριος Διασχολικός Διαγωνισμός Γλώσσας & Ορθογραφίας – Β΄ Φάση

Την ευθύνη αλλά και τη χαρά της διοργάνωσης της Β΄ Φάσης του Διαγωνισμού ανέλαβε το δικό μας Γυμνάσιο, εφόσον η μαθήτριά μας, Παλλίδου Ραφαηλία, είχε πρωτεύσει στον περσινό διαγωνισμό.
Ανάμεσα σε 30 άξιους διαγωνιζόμενους, οι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αντίπαλο το άγχος και τον χρόνο. Η Παλλίδου Ραφαηλία κατέκτησε την 3η θέση (1η ανάμεσα στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης), ο Χατζησωτηρίου Στυλιανός διακρίθηκε στην 5η θέση, η Βαδικόλια Μαρία κατέλαβε την 7η θέση και ο Μπεμπελής Θεόφιλος κατατάχθηκε στην 13η θέση.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού, τα γραπτά διορθώθηκαν από ομάδα φιλολόγων από τα συμμετέχοντα σχολεία του νομού. Στην τελετή απονομής, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, μαθητές και εκπαιδευτικούς, από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, τον Διευθυντή του Γυμνασίου μας, κ. Βαλάση Νικόλαο (Πρόεδρο), την κ. Κουτρούλα Ελένη, φιλόλογο του Γυμνασίου μας και τον κ. Κίτσο Δημήτριο, φιλόλογο του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.

Ακολούθησε βράβευση για τους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στις πρώτες 4 θέσεις από την Πρόεδρο Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Έβρου, κ. Ζήκα Βάγια, τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κ. Ζωγραφάκη Μαρία και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, κ. Αποστολακούδη Στέργιο.

Χαρά και συγκίνηση για όλους εμάς που γίναμε κοινωνοί των στιγμών αυτών.

Θερμές ευχαριστίες στην Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου που στήριξε οικονομικά τον Διαγωνισμό και στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, που παρέθεσε πλούσια εδέσματα για τους μαθητές, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών.

Την επόμενη σχολική χρονιά, σας περιμένουμε να αγκαλιάσετε τον διαγωνισμό με τον ίδιο ζήλο,
με τον οποίο διαγωνιστήκατε και φέτος.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες: κκ. Δήμητρα Βοϊβοντούδη, Γεσθημανή Ιωακειμίδου
και Ελένη Κουτρούλα.