4ος Πανέβριος Διασχολικός Διαγωνισμός Γλώσσας & Ορθογραφίας – Α΄ Φάση

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας έδωσε δυναμικά το «παρών» στον τέταρτο Πανέβριο Διασχολικό Διαγωνισμό Γλώσσας & Ορθογραφίας, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Έβρου και της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 ΑΜΘ κ. Ζωγραφάκη Μαρίας. 51 μαθητές (ρεκόρ συμμετοχής!) προετοιμάστηκαν για την πρώτη φάση του διαγωνισμού, στις 12 Μαρτίου, από τις υπεύθυνες καθηγήτριες, κκ. Βοϊβοντούδη Δήμητρα και Ιωακειμίδου Γεσθημανή.
Οι μαθητές μας έδωσαν ακόμη μια γενναία μάχη υπέρ της ορθής χρήσης της γλώσσας μας, μέσω της κοινωνικής τους εμπειρίας. Στο τέλος της δοκιμασίας, τους περίμενε η βεβαίωση συμμετοχής τους και το απαραίτητο γλύκισμα, ως τονωτικό της έντονης πνευματικής προσπάθειας που κατέβαλαν.
Ευχαριστούμε θερμά τις επιτηρήτριες του διαγωνισμού, κκ. Μητροπούλου Αικ., Καραγεωργίου Α., Γκαμψάλα Χρ. και Σταθάκη Μ., οι οποίες προσφέρθηκαν να συνδράμουν στην υλοποίηση της Α΄ Φάσης.
Οι τέσσερις μαθητές που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις στην Α΄ Φάση, Βαδικόλια Μαρία (Γ1), Παλλίδου Ραφαηλία (Γ4), Χατζησωτηρίου Στυλιανός (Β3) και Μπεμπελής Θεόφιλος (Β5), είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στη Β΄ και απαιτητικότερη Φάση του Διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 31 Μαρτίου και ώρα 12.00 στο δικό μας Γυμνάσιο, αποδεικνύοντας πως η γλώσσα μας δεν είναι μόνο γένους θηλυκού!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΙ … ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ!

Δείτε επίσης τα ονοματεπώνυμα συμμετεχόντωντα θέματα  και τις απαντήσεις της Α΄ Φάσης του Διαγωνισμού.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες: κκ. Δήμητρα Βοϊβοντούδη, Γεσθημανή Ιωακειμίδου
και Ελένη Κουτρούλα.