Αρχείο κατηγορίας Σχολικοί Αγώνες

Σχολικοί Αγώνες Στίβου Γυμνασίων 2019

Στις 19 Μαρτίου 2019 το 2ο Γυμνάσιο συμμετείχε στους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Γυμνασίων Νοτίου Έβρου με 16 μαθητές. Συγχαίρουμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα όσους διακρίθηκαν!

Α/Α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣΗ ΤΑΞΗ
1 ΜΟΣΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 300μ Γ3
2 ΣΙΓΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ Γ2
3 ΚΑΛΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΦΑΙΡΑ Β4
4 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 80μ 1ος Β4
5 ΜΠΑΛΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ 300μ Α3
6 ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΑΝΘΗ ΥΨΟΣ Β3
7 ΒΑΔΙΚΟΛΙΑ ΜΑΡΙΑ 300μ Γ1

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Νικόλαος Κανταρίδης

Αγώνες στίβου για τα Γυμνάσια του δήμου Αλεξ/πολης
Σχολικό έτος 2017-2018

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Σχολείου μας συμμετείχαν στην ημερίδα αγωνισμάτων κλασικού στίβου, η οποία διεξήχθη στις 6 Μαρτίου 2018 στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς». Τα παιδιά σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις, προπάντων όμως είχαν τη χαρά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να συν-αγωνιστούν με τους μαθητές των άλλων Γυμνασίων μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι! Συνέχεια ανάγνωσης Αγώνες στίβου για τα Γυμνάσια του δήμου Αλεξ/πολης
Σχολικό έτος 2017-2018

Σχολικοί Αγώνες Αθλοπαιδείας στο Στίβο

Στις 17-3-16 πραγματοποιήθηκαν Σχολικοί Αγώνες Αθλοπαιδείας στο Στίβο, για τα Γυμνάσια των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Δήμου Σουφλίου, σύμφωνα με το νέο πλαίσιο διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων με στόχο τη συμμετοχή, τον συναγωνισμό αντί του ανταγωνισμού και το «ευ αγωνίζεσθαι». Το 2ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης έλαβε μέρος με 7 μαθήτριες και 6 μαθητές.

Συνέχεια ανάγνωσης Σχολικοί Αγώνες Αθλοπαιδείας στο Στίβο

Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης Γυμνασίων (Αγόρια)

 Στις 17-2-16 πραγματοποιήθηκαν σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης Νοτίου Έβρου με την συμμετοχή 9 σχολείων. Το τουρνουά έγινε στο κλειστό στάδιο της Αλεξανδρούπολης από τις 08:30 έως τις 14:00. Το σχολείο μας με συμμετοχή 12 μαθητών και με εκπληκτική εμφάνιση, κατάφερε να βγει πρώτο στον πρώτο όμιλο και να πλασαριστεί στους τελικούς με αποτέλεσμα να καταλάβει την τρίτη θέση. Έπαιξε 4 αγώνες με ισάριθμες νίκες – ήττες.

Συνέχεια ανάγνωσης Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης Γυμνασίων (Αγόρια)

Σχολικοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου

Την Πέμπτη  14  Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στον Πλατανότοπο Μαΐστρου το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για μαθητές και μαθήτριες Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων, με απόλυτη  επιτυχία.

Συνέχεια ανάγνωσης Σχολικοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου