Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015

Στις 23/12/2015 πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιό μας διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις εν όψει των Χριστουγέννων. Αρχικά όλοι, μαθητές και καθηγητές, πήγαμε στην εκκλησία. Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Αλμπέρ Λαμορίς «Το κόκκινο μπαλόνι» (1956), που είχε σκοπό να μεταδώσει στους μαθητές τα μηνύματα της φιλίας και της ανάγκης για συντροφιά και επικοινωνία. Μετά, διοργανώθηκε στο αίθριο του Σχολείου μας ένα πολύ «γλυκό» bazaar με πώληση γλυκισμάτων κυρίως και ροφημάτων!

Οι εισπράξεις προορίζονται να βοηθήσουν στην υλοποίηση της φετινής πολυήμερης εκδρομής της Γ’ Γυμνασίου. Στο bazaar αυτό οι μαθητές σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος είχε την ευθύνη και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, μαγείρεψαν πολλά είδη γλυκών αλλά και ετοίμασαν για ακόμη μια χρονιά γευστικές κρέπες για τους επισκέπτες μας!

Παράλληλα με το bazaar ο Διευθυντής του Σχολείου κλήρωσε τους λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς, με τους οποίους κάποιος μπορούσε να κερδίσει φανταστικά δώρα! Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις δεν έλειπε η συμμετοχή της Ομάδας της Βιβλιοθήκης, η οποία έφτιαξε σελιδοδείκτες και τους μοίρασε ως δώρο στους μαθητές του Γυμνασίου.Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση μιας μοναδικής χριστουγεννιάτικης γιορτής!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Λογοτεχνικά κείμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Χορωδία μας, υπέροχα χορευτικά δρώμενα από τις σχολικές Ομάδες Χορού και ένα άψογα σκηνοθετημένο και εκτελεσμένο ξεκαρδιστικό θεατρικό σήμαναν το τέλος του πρώτου τριμήνου της σχολικής χρονιάς και την αρχή των χριστουγεννιάτικων διακοπών (βλ. και σχετική ανάρτηση στο Ιστολόγιό μας)! Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της γιορτής ή του μπαζάρ και ευχόμαστε και του ?χρόνου!

Βερονίκη Νάσου (Γ3), μέλος της Δημοσιογραφικής Ομάδας
Φωτογραφική κάλυψη: Νίκος Βενετόπουλος (Γ1), μέλος της Ομάδας Φωτογραφίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ:
Υπεύθυνες καθηγήτριες: κκ. Σωτηρία Διονυσιάδου , Άννα Καραγεωργίου
Υπεύθυνος χορευτικών: κ. Αλέξης Αγιαννιτόπουλος
Υπεύθυνος Θεάτρου ? Σκηνικά: κ. Αλέξης Αγιαννιτόπουλος
Υπεύθυνη χορωδίας: κ. Βαρβάρα Καραμιχάλη
Στολισμός Αίθουσας: κκ. Κωνσταντίνα Μαρουλίδου, Μενεξιά Μόκαλη, Ευστρατία Κομνίδου και τα παιδιά του Σχολείου
Γενική υποστήριξη: Οι μαθητές Νικόλας Βενετόπουλος και Γιάννης Ιωαννίδης
Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου στο αίθριο: κ. Ρίτσα Μαυρογιάννη
Εικόνα και ήχος: κ. Αλέξης Αγιαννιτόπουλος