Εκλογές Μαθητικών Συμβουλίων σχολικού έτους 2021-2022

Στις 19 Οκτωβρίου 2021 διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, ενώ λίγες ημέρες πριν, στις 14 Οκτωβρίου, έγιναν και οι σχετικές ψηφοφορίες για τη σύνθεση των πενταμελών Συμβουλίων των σχολικών τμημάτων. Ο μαθητικός πληθυσμός συμμετείχε με υπευθυνότητα, συνέπεια και δημοκρατικό αίσθημα στην εκλογική διαδικασία. Από την ψηφοφορία απέρρευσαν οι αντιπρόσωποι των μαθητών στη σχολική κοινότητα, οι οποίοι θα επιτελέσουν το έργο τους- με τη συνδρομή των συμμαθητών τους, των γονέων και των εκπαιδευτικών-  για την προκοπή και την αρμονική συνύπαρξη ή συνεργασία των μελών της σχολικής κοινωνίας για αυτήν τη χρονιά. 

Τα εκλογικά αποτελέσματα για το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα:

Μετά από την πρώτη συνεδρίαση του 15μελούς Συμβουλίου και την ψηφοφορία των μελών του για την ανάδειξη Προεδρείου, προέκυψε η σύνθεση του σχετικού οργάνου:

  • Πρόεδρος: Ρουστέμι Φαμπιάν
  • Αντιπρόεδρος: Κολοκοτρώνης Βασίλειος
  • Γραμματέας: Αγγελάκος Φώτιος

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους στον εκλογικό αγώνα και στους εκλεγμένους μαθητές του 15μελούς Συμβουλίου! Καλή επιτυχία στο έργο των μελών των μαθητικών Συμβουλίων, τόσο του Δεκαπενταμελούς όσο και των πενταμελών, η σύνθεση των οποίων εκτίθεται στο παρακάτω αρχείο:

Σύνθεση πενταμελών Μαθητικών Συμβουλίων