Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (23/12/2019)

Με εκκλησιασμό, κάλαντα, θεατρικά και χορευτικά δρώμενα, γιορτινές κληρώσεις δώρων προετοιμαστήκαμε στο 2ο Γυμνάσιο για την έλευση των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Στον χριστουγεννιάτικο μπουφέ, που στήθηκε στο αίθριο του κτηρίου, οι μαθητές μας δοκίμασαν απολαυστικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές,  φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη από τους γονείς ή τους συγγενείς τους. Η σχολική οικογένεια του Γυμνασίου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς για την προσφορά των εδεσμάτων, αλλά και τον Σύλλογο Γονέων για την οργάνωση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα σημαντικό μέρος των παρασκευασμάτων δωρήθηκε στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στην περιοχή μας. 

Για άλλη μια χρονιά τα παιδιά παρακολούθησαν με αδημονία την κλήρωση των δωρολαχνών, τους οποίους είχαν πουλήσει τα ίδια τις προηγούμενες ημέρες σε υποψήφιους «τυχερούς». Ο κ. Διευθυντής, με τη βοήθεια γονέων, καθηγητών και μαθητών, διεξήγαγε τη διαδικασία της κλήρωσης και…μοίρασε δώρα!

Στην αίθουσα εκδηλώσεων, στολισμένη από την καθηγήτρια κ. Μαυρογιάννη και τους άοκνους μαθητές-συνεργάτες της, οι μαθητές παρακολούθησαν τα καλλιτεχνικά δρώμενα, καταχειροκροτώντας τους συντελεστές της γιορτής: Τη χορωδία και ορχήστρα μας, που τραγούδησε, υπό τη διεύθυνση της κ. Καραμιχάλη,  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα∙ τη χορευτική ομάδα των μαθητριών μας σε άψογη μοντέρνα χορογραφία∙ τέλος, έναν υπέροχο θεατρικό όμιλο ταλαντούχων μαθητών, οι οποίοι παρουσίασαν το μονόπρακτο του Βασίλη Αναστασιάδη «Τα Χριστούγεννα των Μασταπανάλλοι», σε διασκευή και σκηνοθεσία της καθηγήτριας κ. Μαρουλίδου. Με την ψυχή γεμάτη θαυμασμό για το αστείρευτο ταλέντο και  την αξιοσύνη των μαθητών μας, κλείσαμε τις εορταστικές εκδηλώσεις και …δώσαμε ραντεβού στον ίδιο πάντα σχολικό χώρο, για να περάσουμε μαζί μια καινούρια δημιουργική χρονιά!

Ειρηνικό και ευτυχισμένο το 2020!