Β΄ Φάση 3ου Πανέβριου Διαγωνισμού Γλώσσας & Ορθογραφίας στην Ορεστιάδα

Στη δεύτερη και τελική φάση του Διαγωνισμού Γλώσσας και Ορθογραφίας, που διοργανώθηκε από το 1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, στις 4 Μαρτίου, συμμετείχαν οι 3 μαθήτριες μας που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην Α΄ Φάση: η Παλλίδου Ραφαηλία (Β΄ τάξη), η Χατζηευαγγέλου Κυριακή (Γ΄ τάξη) και η Τσαβδαρλή Μαρία (Β΄ τάξη).
Οι τρεις μαθήτριες με τις οικογένειές τους ταξίδεψαν ως την Ορεστιάδα, ακόνισαν τις πένες τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αντίπαλο το άγχος και τις ανοίκειες λέξεις (όπως κακέμφατο!) … και θριάμβευσαν.

Ανάμεσα σε 35 άξιους αντιπάλους, η Παλλίδου Ραφαηλία κατέκτησε την 1η θέση, η Χατζηευαγγέλου Κυριακή διακρίθηκε στην 6η θέση και η Τσαβδαρλή Μαρία κατέλαβε την 8η θέση. Ακολούθησε ονομαστική βράβευση για όσους μαθητές και μαθήτριες διακρίθηκαν στις 10 πρώτες θέσεις. Με την ευκαιρία αυτή, το όνομα του Γυμνασίου μας ακούστηκε ισάριθμες φορές με τις συμμετοχές μας. Χαρά και συγκίνηση για όλους εμάς που γίναμε κοινωνοί των στιγμών αυτών.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ!

Το πρωί της Δευτέρας, στον χώρο της πρωινής συγκέντρωσης, οι μαθήτριες δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Διευθυντή και των καθηγητών τους και χειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους.

Του χρόνου, το Γυμνάσιο μας θα αναλάβει να διοργανώσει και τη Β΄ Φάση του 4ου Πανέβριου Διαγωνισμού Γλώσσας & Ορθογραφίας. Σας περιμένουμε να αγκαλιάσετε τον επόμενο διαγωνισμό με τον ίδιο ζήλο, με τον οποίο διαγωνιστήκατε και φέτος.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες (Α΄ και Β΄ Φάσης) για το όμορφο ταξίδι στη χώρα των λέξεων.

Κουτρούλα Ελένη, φιλόλογος καθηγήτρια.