Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Τη γέννηση του Θεανθρώπου και την έλευση του νέου χρόνου γιόρτασαν τα μέλη της σχολικής οικογένειας του 2ου Γυμνασίου στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους στις 23 Δεκεμβρίου 2016. Σε μια σειρά από πολιτιστικές και άλλες δράσεις οι μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές μοιράστηκαν τη χαρά των επικείμενων γιορτών, υπηρετώντας τα ιδεώδη της αγάπης, της φιλίας και της εθελοντικής προσφοράς…

Πανόραμα χριστουγεννιάτικων δράσεων στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης (23/12/2016)

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους μαθητές που παρασκεύασαν τα εδέσματα για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που μερίμνησε για την ετοιμασία του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού και την προσφορά των εδεσμάτων στα παιδιά. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους γονείς που προσέφεραν τα δώρα της φετινής λαχειοφόρου κλήρωσης. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν μιαν ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συγχαρητήρια, τέλος, στους μαθητές που συμμετείχαν στην υλοποίηση των πολιτιστικών δράσεων και σε όλους τους καθηγητές, οι οποίοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017!
  • Από την Ομάδα Διαδικτυακών Συντακτών
  • Φωτογραφική κάλυψη: Σοφία Κασαπίδου (Γ2), μέλος της   Φωτογραφικής Ομάδας
  • Γενική εποπτεία πολιτιστικής εκδήλωσης, σκηνοθεσία  & διασκευή του έργου «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», χοροδιδασκαλία: κ. Αλέξιος Αγιαννιτόπουλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής
  • Υπεύθυνη χορωδίας: κ. Βαρβάρα Καραμιχάλη, καθηγήτρια Μουσικής
  • Δημιουργία   βιντεοταινίας για  «Τα Χριστούγεννα στην πόλη μας»: Διευθυντής, κ. Νίκος Βαλάσης (υπεύθυνος Φωτογραφικής Ομάδας)
  • Υπεύθυνη λογοτεχνικού αφιερώματος: κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου, φιλόλογος
  • Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης