Τελετή αγιασμού

 ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 – 2015

Το πρώτο κουδούνι ήχησε για τη φετινή σχολική περίοδο στο κτήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξ/πολης την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το πρωί. Η σχολική χρονιά εγκαινιάστηκε επίσημα με τις ευλογίες της τοπικής Εκκλησίας. Η σεμνή τελετή του αγιασμού από τον ιερέα π. Χαρίτωνα και οι πατρικοί λόγοι συμπάθειας συγκίνησαν τους μαθητές, όπως φάνηκε από τις εκδηλώσεις επιδοκιμασίας τους.

Ο λόγος του Διευθυντή, κ. Βαλάση, έδωσε το «στίγμα» της φετινής χρονιάς, που είναι η ανάγκη για μια νέα εξ ολοκλήρου προσπάθεια πραγμάτωσης των στόχων κάθε μαθητή μας πάντα με τη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση των καθηγητών του Σχολείου.

Τη δική του βοήθεια για την επίλυση κάθε ζητήματος που αφορά τη σχολική κοινότητα υποσχέθηκε να παράσχει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, κ. Δαλάτσης, εκφράζοντας βεβαίως την ομόθυμη στάση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Τέλος, με ιδιαίτερη θέρμη καλωσορίστηκαν τα παιδιά της Α΄ Τάξης, στα οποία δόθηκε η υπόσχεση από σύσσωμη τη σχολική οικογένεια να έχουν μια ευχάριστη και δημιουργική τρίχρονη καριέρα στο νέο σχολείο με πολλούς συνοδοιπόρους και αρωγούς?