Θεατρική παράσταση «Ειρήνη»

Τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηριού του Γυμνασίου μας με υπεύθυνη καθηγήτρια και εμψυχώτρια την κ. Αντώναρου ανέβασαν στις 11-4-2014 στη θεατρική σκηνή μας την παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή Γιάννη Καλατζόπουλου και μουσική Χρήστου Λεοντή. Οι μαθητές μας ενσάρκωσαν τους ρόλους τους με εξαιρετική επιτυχία και μετέδωσαν στο κοινό τους το πανανθρώπινο μήνυμα της ειρήνης και της παράλληλης καταδίκης των πολέμων, που μαστίζουν την ανθρωπότητα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική απόδοση του αριστοφανικού λόγου αλλά και την καθηγήτριά τους για τη θεατρική διδασκαλία, τη σκηνοθετική – σκηνογραφική της επιμέλεια και την πραγμάτωση του δύσκολου αυτού θεατρικού εγχειρήματος!

Συντελεστές παράστασης:
Σκηνοθεσία, σκηνογραφία και θεατρική διδασκαλία: κ. Αντωνία Αντώναρου
Οι ηθοποιοί- μέλη της θεατρικής ομάδας:
Μαργαρίτογλου Χρύσα, Κουτρούλα Ελένη, Γρηγοριάδης Απόστολος, Μαλλίδης Αλέξανδρος, Καλομπρατσίδης Μάριος, Βουλγαρίδου Μαρία, Γρηγοριάδου Χρύσα, Τσιμιδάκης Φώτης, Σιτσανλής Βασίλης, Κεσκεσιάδης Ηλίας, Σεβίντς Μουρσέλ, Κούκου Κατερίνα, Μαλασίδου Βαΐα, Γρηγοριάδου Χρύσα, Δαλάτση Αγγελίνα, Φωτιάδης Αλέξανδρος, Γκαϊτατζοπούλου Νικόλ, Ταξίδου Ελπίδα, Αυλωνίτη Μαρία, Μόρφης Στυλιανός, Μπηλιώνη Κωνσταντίνα.