Χριστούγεννα 2023

Σε κλίμα ευφορίας πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Στην όμορφα στολισμένη αίθουσα εκδηλώσεων, οι μαθητές παρακολούθησαν τα καλλιτεχνικά δρώμενα, καταχειροκροτώντας τους συντελεστές της γιορτής. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους μαθητές που συνέδραμαν στην υλοποίηση της γιορτής: τη χορωδία και ορχήστρα του σχολείου μας, τους μαθητές που διάβασαν τα «Χριστουγεννιάτικα έθιμα της Θράκης» και ποιήματα, και βέβαια, τα παιδιά του θεατρικού – τα αστέρια μου – που έπαιξαν στο θεατρικό Μονόπρακτο « Το Άστρο της Βηθλεέμ και ο Αη – Βασίλης» σε διασκευή και σενάριο της καθηγήτριας κ. Μαρουλίδου. Παραμερίζοντας ουσιαστικές τους υποχρεώσεις αφιέρωσαν πολλές εξωσχολικές ώρες για τις πρόβες μας, ξεδιπλώνοντας το αστείρευτο ταλέντο τους. Την ημέρα της παράστασης χάρισαν άφθονο γέλιο και οι μαθητές τους αντάμειψαν με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα! Η γιορτή μας έκλεισε με το « Λιανοχορταρούδια» σε οργανική εκτέλεση με συνοδεία γκάιντας, ξεσηκώνοντας τους μαθητές σε χορό!

 

Η σχολική οικογένεια του γυμνασίου ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την οργάνωση του υπέροχου χριστουγεννιάτικου μπουφέ που στήθηκε στο αίθριο του κτηρίου. Οι μαθητές μας δοκίμασαν τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη από τους γονείς και συγγενείς τους.

Τέλος, ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους συναδέλφους που συνέβαλαν στην υλοποίηση της γιορτής και τη Διεύθυνση του σχολείου μας για τη στήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον παλιό και αγαπημένο μας μαθητή και εξαιρετικό μουσικό πια, Νικόλα Δεληβασίλη, που ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά μας:

Η εκπαιδευτικός
Μαρουλίδου Κωνσταντίνα