Volleyball Αγοριών

Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης Αγοριών Γυμνασίων Έβρου.
Το Γυμνάσιό μας έλαβε μέρος στους σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης αγοριών και κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 7 γυμνάσια και 8 ομάδες (το 4ο Γυμνάσιο είχε 2 ομάδες) του νομού μας. Παίξαμε 5 παιχνίδια με 4 νίκες και μια ήττα. Τα νικηφόρα παιχνίδια ήταν με το 5ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης (2-0), το 4ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης (2-0) και για την τρίτη θέση παίξαμε ξανά με το 5ο (2-1).

 Στον ημιτελικό χάσαμε από το Γυμνάσιο Σουφλίου (0-2). Ο τελικός διεξήχθη ανάμεσα στο Γυμνάσιο Σουφλίου και το 3ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης και έληξε με νίκη του 3ου Γυμνασίου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την τρίτη θέση και τη συμμετοχή τους σε ένα τουρνουά πετοσφαίρισης, όπου πρωταρχικός στόχος και σκοπός είναι ο συναγωνισμός και η διασκέδαση και όχι ο ανταγωνισμός. Ευχαριστούμε πολύ το γραφείο Φυσικής Αγωγής για τη διοργάνωση και τους συλλόγους πετοσφαίρισης της πόλης μας για τη συνδρομή τους (τεχνικό υλικό και διαιτητές).
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα παιδιά της σχολικής μας Ομάδας: Μαυροβόλτσο Τριαντάφυλλο Β3, Διαμαντή Ιωάννη Γ2, Μπαξεβάνη Θανάση Γ4, Μπασδάνη Ιωάννη Γ4, Σκαρλάτο Χρήστο Γ3, Κούρτη Γεώργιο Β3, Πιλτικάκη Νεκτάριο Γ2, Σιτσανλή Βασίλη Β5, Χατζηευαγγέλου Στυλιανό Γ3, Μυλωνά Ιωάννη Β4, Τέλιο Ορφέα Β5 και Τέλιο Γεώργιο Β3.


Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα σχολεία:
1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
2ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης (2 ομάδες)
5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
Γυμνάσιο Άνθειας
Γυμνάσιο Σουφλίου