5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, γιορτάστηκε και στο σχολείο μας με πλήθος δραστηριοτήτων, η 5η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Μαθητές και καθηγητές, με αθλητική περιβολή, κέφι και όρεξη για άθληση, συμμετείχαν με ενθουσιασμό. Η ομάδα των ποδηλατών, φορώντας συνθήματα πάνω στα ειδικά γιλέκα τους, περιδιάβηκε τους ποδηλατόδρομους της πόλης, ξεσηκώνοντας με τα κουδουνάκια τους, τους μαθητές και άλλων σχολείων από όπου πέρασαν, αλλά και τους πολίτες στο κέντρο της πόλης. Έτσι διέδωσαν το μήνυμα, ότι η ζωή θέλει ποδήλατο για να γίνουν οι μετακινήσεις υγιεινές και οικολογικές.

Παράλληλα, στον χώρο του σχολείου, διεξήχθησαν αγώνες τόσο σε ομαδικά αθλήματα – βόλευ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο- όσο και σε ατομικά – πίνγκ πονγκ, αγώνες ανωμάλου δρόμου. Σε αυτούς συμμετείχαν και μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, οι οποίοι επισκέφτηκαν το σχολείο μας.

Απαλλαγμένοι από ανταγωνισμούς, ρεκόρ και άγχος για την νίκη, όλοι το διασκέδασαν, αθλήθηκαν και πέρασαν υπέροχα. Τους νικητές περίμεναν, δάφνινα στεφάνια, φτιαγμένα από ομάδα μαθητών. Η ημέρα έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς.