Οι επιτυχίες του Σχολείου μας στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Πολλοί ήταν οι επιτυχόντες μαθητές μας και στους φετινούς διαγωνισμούς «Θαλής» και «Υπατία» της Μαθηματικής Εταιρείας, οι οποίοι θα συνεχίσουν την ωραία προσπάθειά τους και στις επόμενες προβλεπόμενες φάσεις των σχετικών διαγωνισμών. Η κοινότητα του Γυμνασίου μας συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς μαθητές για τον πνευματικό αγώνα και τη συμμετοχή τους σε τέτοιους διαγωνισμούς, που προάγουν τη μαθηματική σκέψη και το επίπεδο της εκπαίδευσης γενικότερα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αρμόζουν και στις καθηγήτριές τους, την κ. Μενεξιά Μόκαλη, υπεύθυνη μαθηματικό για τη Β ΄και τη Γ’ τάξη, και την κ. Χρύσα Γκαμψάλα, υπεύθυνη για την Α΄ τάξη, οι οποίες εργάστηκαν άοκνα μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου, για να προετοιμάσουν τους μαθητές για τους διαγωνισμούς.

Οι μαθητές της Γ’ τάξης, οι οποίοι πέτυχαν στην α΄ φάση του διαγωνισμού «Θαλής» και μπορούν να συμμετάσχουν στη Β΄ φάση («Ευκλείδης») είναι ο Τηλέμαχος Ιακωβάκης, ο Μιχάλης Μελένιος, ο Μαρίνος Μίχος και η Κυριακή Νάσου.

Οι επιτυχόντες μαθητές στην αντίστοιχη φάση του διαγωνισμού για τη Β΄ τάξη («Θαλής») είναι η Μαρία Βαδικόλια, ο Σταύρος Παλακίδης και η Ραφαηλία Παλλίδου.
Οι μαθητές της Α΄ τάξης, οι οποίοι πέτυχαν στον διαγωνισμό «Υπατία», είναι οι: Ιωάννης Βλασίου, Γεώργιος Γκαζέπης, Νικόλαος Μαρασλής, Γεωργία Μόκαλη, Δήμητρα Μόκαλη, Παναγιώτα Νάκου, Δέσποινα Ναλμπάντη, Βαλέριος Νάσος, Χριστίνα Σταμούλη, Αθανάσιος Τρέμμας, Στέλιος Χατζησωτηρίου.

Mετά την επιτυχία τους στη διαγωνιστική φάση «Υπατία» της Μαθηματικής Εταιρείας, oι μαθητές της Α΄ τάξης δοκιμάστηκαν επιτυχώς και στη β΄ φάση («Καραθεοδωρή»)! Το Σχολείο τούς εύχεται να συνεχίζουν να πραγματώνουν τους μαθησιακούς στόχους τους!

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού «Καραθεοδωρή» είναι οι: Ιωάννης Βλασίου, Δήμητρα Μόκαλη, Παναγιώτα Νάκου, Βαλέριος Νάσος και Αθανάσιος Τρέμμας.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά!