Αθλητική Επικαιρότητα

Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης Κοριτσιών Γυμνασίων 2013-14
Σχολικοί Αγώνες Χειροσφαίρισης Κοριτσιών Γυμνασίων 2013-14
Σχολικοί Aγώνες Αθλοπαιδείας Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Νοτίου Έβρου

Η ομάδα κοριτσιών του σχολείου μας έλαβε μέρος στους αγώνες πετοσφαίρισης γυμνασίων του Νομού Έβρου και κατέλαβε την 4η θέση ανάμεσα σε 8 ομάδες. Σε σύνολο 5 αγώνων, η ομάδα πέτυχε τρεις νίκες και δύο ήττες. Τα νικηφόρα παιχνίδια ήταν με το 4ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης (2-0 σετ), με το Γυμνάσιο Άνθειας (2-0 σετ), και με το 3ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης (2-1 σετ). Στον ημιτελικό και στον μικρό τελικό, η ομάδα ηττήθηκε από το Γυμνάσιο Φερών (1-2 σετ) και το 1ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης (1-2 σετ), αντίστοιχα.
Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα για το ήθος και την ιδιαίτερα δυναμική παρουσία της στους αγώνες.

Σχολικοί Αγώνες Χειροσφαίρισης Κοριτσιών Γυμνασίων 2013-14

Η ομάδα κοριτσιών του σχολείου μας έλαβε μέρος στους αγώνες χειροσφαίρισης γυμνασίων του Νομού Έβρου, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, την Παρασκευή 14/02/2014. Η ομάδα συμμετείχε σε όμιλο και πέτυχε δύο ισόπαλα αποτελέσματα στους αγώνες με το 4ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης (4 ? 4) και με το 3ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης (7 ? 7). Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξε καθ? όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Σχολικοί αγώνες Αθλοπαιδείας Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Νοτίου Έβρου.

Οι αγώνες εξελίχτηκαν σε 2 ομίλους με το σύστημα του νοκ άουτ.Τα αποτελέσματα ήταν μία ήττα ( στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4 με το 3ο Γυμνάσιο) και μία νίκη με το Γυμνάσιο Άνθειας με 6-1.

Οι μαθητές:
Μαυροκέφαλος Ιάκωβος Γ1, Τσορμπατζίδης Θεόδωρος Γ2, Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος Γ3, Σκαρλάτος Χρήστος Γ3, Λιάσκος αντώνης Γ3, Μπασδάνης Ιωάννης Γ4, Μπαξεβάνης Αθανάσιος Γ4, Καραπατσιάς Κλεάνθης Γ4, Πιλτικάκης Νεκτάριος Γ5, Τζαμπατζάκης Μανώλης Γ5, Χατζόπουλος Ελευθέριος Γ5, Τανγκίροβ Ηλίας Γ5, Δίγκας Ηλίας Β2, Ιγνατιάδης Παναγιώτης Β2, Φωτιάδης Αλέξανδρος Β5, Φραγκιαδάκης Αλέξανδρος Β5

 Ευχαριστούμε το γραφείο Φυσικής Αγωγής και τους Συλλόγους για την άψογη διοργάνωση. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με αθλητικά ιδεώδη και όχι ανταγωνιστικά.